POLJUD

Bijeli na sve načine pokušavaju “spasiti” Andrića

01.12.2008.
u 17:31
Pogledaj originalni članak

Priča je već bila složena. Dinamo je u Varaždinu igrao grozno, činilo se da neće zabiti do sudnjeg dana, a Ante Miše je, pijuckajući čašu crnog vina, u krugu svoje obitelji čekao trenutak kada će Hajduk zasjesti na vodeću poziciju na ljestvici. No, Balaban je zabio. Priča o prvome mjestu, na koje je Hajduk došao nakon 27 mjeseci (posljednji put bijeli su bili prvi 12. kolovoza 2007. godine kada je trener bio Zoran Vulić), odgođena je. Ali, nije Miše očajavao.

- Dinamo je bio znatno bolji od Varteksa, koji, nažalost, nije mogao parirati Zagrepčanima - kazao je Miše.

Jednako tako je i utakmica s Osijekom za Mišu gotova priča. Pobjeda se piše, otvara se novo poglavlje, gostovanje kod Šibenika.

– Već smo se počeli pripremati za taj susret, bit će to pravi derbi za sve ljubitelje nogometa u Dalmaciji i šire. Šibenčani su najugodnije iznenađenje prvenstva, no najvažnije je da mi dobro igramo – kaže Miše.

Nešto iz utakmice s Osijekom ipak nije mogao prešutjeti. Zbog crvenoga kartona koji je dobio Andrić žale svi u Hajduku jer bi kapetan mogao propustiti proljetni derbi s Dinamom na Poljudu.

– Uputili smo dopis disciplinskom sucu, tražimo da preispita tu odluku. TV-snimka pokazuje da udaranja nije bilo, kao i glumu igrača Osijeka – kazao je Hajdukov direktor Fiorentini.

Pogledajte na vecernji.hr