Hajduk

Bijeli carski na Peristilu predstavili novi dres

Foto: Ivica Čavka
Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Hajduk
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
10.12.2014., Osijek - Ivan Kos, predsjednik Uprave OLT-a.
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivan Kos
07.07.2016.
u 12:58
Ovaj put Dioklecijan je izašao u pratnji straže, ali uskoro su mu društvo pravili i “stražari” u bijelim dresovima
Pogledaj originalni članak

Odlična ideja, još bolja realizacija, na stotine turista upoznalo se s novim Hajdukovim dresom. Naime, prezentacija je odrađena na Peristilu točno u podne, kada se održava smjena straže, a car Dioklecijan i njegova Priska obraćaju se pučanima.

Ovaj put Dioklecijan je izašao u pratnji straže, ali uskoro su mu društvo pravili i “stražari” u bijelim dresovima. Rijetko kada će u životu Vlašić, Sušić, Jefferson, Stipica, Grbić, Juranović, Kožulj i Šimić imati prigodu pozirati s carom i rimskom stražom.

– Ovo je bilo fenomenalno, vjerujem da će ove fotografije obići cijeli svijet. A nadam se da ćemo u novom dresu ostvariti dosta pobjeda – kazao je Josip Juranović.

Taj “domaći”, bijeli dres, ima zlatne detalje, napravljen je u retrostilu i sigurno će imati dosta obožavatelja.

Ave – obraćao se Dioklecijan pučanima.

Odgovor je bio slab, tako ide cijeli scenarij, a onda je Dioklecijan najavio “najbolji klub na svijetu”, turistima kazao da imaju jedinstvenu prigodu sudjelovati u promociji dresa i palac je dignut gore.

Poziranje na Peristilu potrajalo je desetak minuta, Tino Sušić uspio je pokazati nekoliko trikova zainteresiranom klincu, a onda je krenuo “đir po Splitu”.

Društvo u bijelim dresovima prošlo je kroz uličicu “pusti me proć’”, koja je široka 57 centimetara pa preko Voćnog trga i rive došlo do Matejuške. U pratnji igrača bio je i predsjednik Ivan Kos.

– Dobro vam ide, možete još i bolje. Morate naći autobus koji će prevoziti turiste od rive do Poljuda, tako možete dodatno zaraditi – primio je Kos savjet od jednog navijača, koji su pratili igrače u šetnji Splitom.

Inače, Hajduk danas u 19 sati igra generalku uoči početka sezone. U Poljudu će ugostiti češku Slaviju, bit će to još jedna prigoda navijačima da vide novi Hajduk, s puno novih imena.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar tgprisoje
tgprisoje
13:25 07.07.2016.

Dabogda sve izgubili

BU
budagigo
14:45 07.07.2016.

Stvarno su odabrali pravu ekipu i simboliku za promociju.dakle propalo carstvo za propali klub..mogli su iznjeti koju"kantu"odnosno trofej da pučani vide,a ne plahte koje im je sašio neki makaron.ah da nemaju nisu ništa osvojili godinama...a ništa onda gledajte plahte.

HR
Hrvat700
14:26 07.07.2016.

Hajduk strah i trepet. [: