Gazda Milana

Berlusconi šokirao rasističkom izjavom, Balotelliju se ovo neće svidjeti

Foto: Milestone Media/Pixsell
Silvio Berlusconi
Foto: Reuters
Balotelli
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Silvio Berlusconi
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Balotelli
Foto: DPA/PIXSELL
Silvio Berlusconi
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Balotelli
22.02.2016.
u 15:48
– Trenutačno u klubu ima mnogo mladih Talijana, a moj san je ''svetalijanski Milan'', tvrdi većinski vlasnik Milana
Pogledaj originalni članak

Silvio Berlusconi, većinski vlasnik Milana, ponovno je šokirao talijansku javnost rasističkom izjavom. Naglasio je kako želi stvoriti ''svetalijanski Milan'', a čiji bi neizostavni dio bio i tamnoputi napadač Mario Balotelli.

– Trenutačno u klubu ima mnogo mladih Talijana, a moj san je ''svetalijanski Milan''. Među njima je i Balotelli koji se previše sunča, ali i dalje je Talijan – izjavio je Berlusconi.

Napadač koji za crveno-crne nastupa kao posuđeni igrač Liverpoola još nije reagirao na ovu izjavu, a Berlusconi je dodao kako postoji mogućnost otkupa njegova ugovora od Redsa. Rasistički ispadi pratili su Balotellija kroz karijeru, a čak ga je i Berlusconijev brat Paolo nazvao ''Milanovim malim crnčićem''.

Kontroverzni napadač dijete je ganskih imigranata, a rođen je na Siciliji. Odrastao je u talijanskoj udomiteljskoj obitelji.

>>Evo što je gazda Berlusconi poručio Mihajloviću nakon 'trice' Interu

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

CA
Catalonia
17:20 22.02.2016.

Čovjek je rekao svoje mišljenje. I nitko mu ne može uzeti to pravo.Njegov je klub ionako.

Avatar toxic alien
toxic alien
18:42 22.02.2016.

Politicka korektnost se izmakla kontroli i otisla u krajnost... Sta je pogresno u njegovoj zelji da stvori "svetalijanski" tim? A ovo o Balotelliju..., kladim se da ga takve stvari niti najmanje ne uzrujavaju, ali je pod pritiskom profesionalnih ultra-ljevicarskih parazita da reagira na tu vrstu humora.

DH
dalibor.hren
21:16 22.02.2016.

To je naučio od pokojnog Rođe Spajića. Kad bi bilo tako onda se u milanskom Interu ne bi, ko pura dreku, čudili golu kojeg je postigao Talijan nakon 66 utakmica!