Formula 1

Berger vjeruje da Rosberg može pobijediti Hamiltona

Foto: Reuters/PIXSELL
Berger vjeruje da Rosberg može pobijediti Hamiltona
30.01.2016.
u 22:36
”S drugim momčadskim kolegom, Rosberg bi vjerojatno osvojio zadnja dva prvenstva.”
Pogledaj originalni članak

Nico Rosberg je već treću sezonu zaredom lošiji od svog momčadskog kolege Lewisa Hamiltona, a zadnja dva prvenstva je završio kao viceprvak. Međutim, Nijemac je krajem prošle godine pokazao sjajnu formu i nagovijestio veliku borbu za naslov u nadolazećoj sezoni. Iako je u kvalifikacijama dokazao da ima brzinu, Rosbergu je u utrkama nedostajalo napadačkog garda, a bivši F1 vozač Gerhard Berger smatra da bi ove godine mogli gledati puno žešće rivalstvo, piše GP1.hr

”Još uvijek vjerujem da je Rosberg nevjerojatno dobar”, kazao je Austrijanac. ”Njegova je nesreća što mu je momčadski kolega Lewis Hamilton. Prije njega je imao sve pod kontrolom, a čak je i Michaelu Schumacheru zadavao glavobolje.”

”S drugim momčadskim kolegom, Rosberg bi vjerojatno osvojio zadnja dva prvenstva.”

Austrijanac tvrdi da Nico može igrati na kartu Hamiltonovih često nervoznih vožnji, te da na taj način može pobijediti Britanca u novoj sezoni.

”Mislim da Hamilton hoda na vrlo tankoj liniji, čini se da je uvijek blizu toga da izgubi živce. Ako Rosberg bude imao dobar prvi dio sezone, onda će Hamilton imati puno više problema s njegovim uspjehom”, zaključuje Berger.

>>Formula 1 na vodi u lipnju u Hrvatskoj!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.