Parižani nisu veliki

Benzema: PSG me zasad ne zanima, ostajem u Realu

Foto: 'YORGOS KARAHALIS'
Benzema: PSG me zasad ne zanima, ostajem u Realu
11.11.2012.
u 21:48
Transfer u PSG? Trenutačno me ne zanima, ne želim otići iz Reala – kazao je Karim Benzema, napadač kraljevskog kluba.
Pogledaj originalni članak

 

– PSG je doveo neke dobre igrače poput Thiaga Silve i Ibrahimovića, ali potrebno je vremena. Parižani prvo moraju osvojiti prvenstvo i ući u drugi krug Lige prvaka, a onda bi tek mogli biti uz bok s velikim klubovima – naglasio je napadač koji s Realom ima ugovor do 2015. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
Nini istrijan
16:00 12.11.2012.

OPa Benzema nije na listi interesantnih igraca PSG-a.Ja mislim da su oni svoju kupovinu obavili sada se ceka samo jos dolazak brazilca Lucasa Moure i onda ce biti kompletni.