NOTW

Benzema na meti Manchester Uniteda

Foto: Reuters
Benzema na meti Manchester Uniteda
03.05.2010.
u 13:09
Britanski tabloid News of the World piše da je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson spreman platiti barem 20 milijuna funti (možda i više) za otkup ugovora Realovog napadača i francuskog reprezenattivca Karima Benzeme.
Pogledaj originalni članak

Manchester United je na svom radaru Benzemu imao još u vrijeme dok je igrao u Lyonu, no, prošlog ljeta je izgubio utrku s Realom za usluge mladog francuskog napadača. Benzema je u Real prešao u istom prijelaznom roku u kojem je s Old Trafforda na Santiago Bernabeu preselio i Porugalac Cristiano Ronaldo.

Benzema se u svojoj prvoj sezoni u Realu nije naročito istaknuo, zabio je tek sedam golova u 23 prvenstvena nastupa, te jedan pogodak u pet utakmica Lige prvaka, a Ferguson želi ojačati svoju napadačku liniju.

Izvršni direktor kluba David Gill tvrdi da novac za dovođenje pojačanja neće predstavljati problem.

- Mogu vas pogledati u oči i reći vam da imamo novac za pojačanja. Već smo diskutirali i o igračima koje želimo dovesti, ali znate da nikada nije bilo u našoj maniri da govorimo o imenima, pa nije ni sada – izjavio je Gill.

Ferguson je dvojicu novih igrača za sljedeću sezonu već potpisao. Meksičkog napadača Javiera Hernandeza platio je 8 milijuna funti, a mladog Fulhamovog braniča Chrisa Smallinga 10 milijuna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.