RAFA NAŠAO KLUB

Benitez sve dogovorio s Interom

Foto: AFP
Benitez sve dogovorio s Interom
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
07.06.2010.
u 10:25
Vrlo je izgledno kako će u ponedjeljak Rafael Benitez biti potvrđen za novog trenera Intera.
Pogledaj originalni članak

Nakon nedjeljnog sastanka španjolskog stručnjaka i vodstva talijanskog kluba svi su detalji dogovoreni na obostrano zadovoljstvo i još jedino preostaje službeni potpis ugovora.

- O Benitezu mogu reći sve najbolje. Jako ga cijenimo, dokazana je trenerska veličina - kazao je predsjednik Intera Massimo Moratti.

Navodno bi Benitez trebao zarađivati između 3 i pol i pet milijuna eura godišnje. Njegov prethodnik Jose Mourinho za godinu dana na Interovoj klupi primio je osam milijuna eura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.