LIVERPOOL Sljedeći tjedan Hicks i Gillet za stolom s Benitezom

Benitez sljedeći tjedan produžuje ugovor

07.11.2008.
u 15:07
Pogledaj originalni članak

Liverpool je odlično počeo novu sezonu. Prvi poraz zabilježili su tek u prošlom kolu na gostovanju kod Tottenhama 1:2, ali i dalje dijele prvo mjesto Premiershipa s Chelseajem.

Na korak do drugog kruga su i u Ligi prvaka pa je sve to bilo dovoljno čelnim ljudima Georgu Gilletu i Tomu Hicksu da sljedeći tjedan odluče Rafi Benitezu ponuditi novi ugovor.

Španjolcu ugovor istječe krajem ove sezone i čini se da nema razloga da se ne potpiše novi.

- Želim ostati u Liverpoolu. Tu je moj dom. Vrlo je jednostavno - započeo je Benitez.

Kontakt je već uspostavljen. Američki vlasnici zvali su Benitezove zastupnike i dogovorili sastanak sljedeći tjedan.

Dužina novog ugovora se ne zna, ali teško je da će Benitez pristati na jednogodišnje produženje što, po nekim najavama, želi ponuditi Tom Hicks.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr