Inter i Istra odigrali su 1:1

Belle sjajnim volejem zaledio Zaprešić i Ilijine bebe

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Belle sjajnim volejem zaledio Zaprešić i Ilijine bebe
30.09.2011.
u 20:00
Nogometaši zaprešićkog Intera i pulske Istre odigrali su 1:1 u susretu 10. kola Prve HNL, u jednoj otvorenoj utakmici gdje su i jedni i drugi imali prilike za pobjedu
Pogledaj originalni članak

Gledatelji se još nisu ni smjestili kada su domaći poveli s 1:0. Bila je to lijepa akcija u kojoj je Balić odlično nabacio, a Budimir neobranjivo pogodio glavom. Cijelo prvo poluvrijeme domaći su imali više od igre, imali su i nekoliko situacija iz kojih su mogli i do drugog pogotka, a onda hladan tuš. Henri Belle strašnim volejem pogađa za 1:1! Domaći vratar Santini nije ni trepnuo.

U drugom poluvremenu gosti su bili konkretniji, a Ilijine "bebe" (prosjek igrača početne postave Intera bio je 22, a vezne linije 20 godina) nikako nisu uspjele povezati niti jednu suvislu akciju.

Vidjevši da se mladost više ne može nositi sa gostima, Lončarević u igru ubacuje iskusne Yankepa i Todorčeva. U završnici utakmice igra se prebacila na polovinu Puljana, odličnu priliku imao je Todorčev iz slobodnog udarca ali je Mance krajnjim naporom obranio. Nizali su se napadi domaćih, ali su se Puljani dobro branili, a u napad više nisu ni pokušavali ići čuvajući bod.

Zaprešićani su uoči stanke zbog reprezentacije propustili priliku da se vinu do trećeg mjesta, a Puljani osvojenim bodom i dalje su bliže sredini nego dnu tablice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.