Osijek - Istra 1961 2:1

Belle isključen jer je udario skupljača lopti

Foto: 'Krunoslav Petric/PIXSELL'
Belle isključen jer je udario skupljača lopti
05.03.2011.
u 17:24
Želeći da se lopta što prije vrati u teren, Belle je otrčao do dječaka koji ih skuplja, udario ga i oteo mu je. Dobio je crveni karton.
Pogledaj originalni članak

U Gradskom vrtu lakše se diše – Osijek je protiv Istre upisao prvu proljetnu pobjedu 2:1 (2:1) i nastavio pozitivan rezultatski niz protiv Puljana koji će uskoro ući i u punoljetnost.

Domaćini su, iako četrdesetak minuta s igračem manje, uspjeli sačuvati prednost koju su do te 32. minute stekli. Svega je bilo u prvom dijelu – pala su tri pogotka, crveni karton, bilo je čak i koškanja igrača.

Zid Istre probila su dvojica najmlađih na terenu. U 11. minuti 17-godišnji Dino Špehar podvalio je u sredini terena loptu iza obrane Puljana i izbacio dvije godine starijeg Antona Maglicu u situaciju jedan na jedan s gostujućim vratarom, kojeg je ovaj rutinski obišao i zabio gol.

Eurogol Ivora Weitzera petnaestak minuta poslije bilo je najbolje što su gosti u Gradskom vrtu ponudili. Glupost utakmice napravio je, pak, robusni Henri Belle, igrač koji je u nastavku domaćinima stvarao najviše problema.

On je usred naleta svoje momčadi, ničim izazvan, izjednačio stanje na terenu. Želeći da se lopta što prije vrati u teren, otrčao je do jednog od dječaka koji ih skupljaju, udario ga i oteo mu je. Neobjašnjivo!

Pristovnik ga je odmah poslao na hlađenje u svlačionicu. Na kraju su gosti još i dobro prošli jer je Škorić skinuo zicere Smoji i Barišiću.

OSIJEK - Stadion Gradski vrt. Gledatelja: 1500. Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb).

OSIJEK: Kardum, Ibriks, Gavrić, Smoje, Lukačević, Jugović, Šorša, Kvržić (od 84. Lešković), Špehar, Maglica (od 38. Vrgoč), Ljubojević (od 74. Barišić). Trener: Branko Karačić

ISTRA: Škorić, Jurić (od 71. Dos Santos), Milenković, Pauletić, Kacić (od 61. Žuržinov), Weitzer, Alimi, Anđelković, Roce (od 46. Belle), Rodić, Šehić. Trener: Zoran Vulić.

Strijelci: 1:0 Maglica (11, Špehar), 1:1 Weitzer (25), 2:1 Smoje (28)

Crveni karton: Gavrić (32), Belle (70)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
11:02 06.03.2011.

Za udaranje dječaka nema opravdanja, ali je evidentno da su več i klinci premazani svim mastima ( neću reći pokvareni ) i naučeni nesportski zadržavati igru.