MLS finale

Beckham osvojio Ameriku! Galaxy prvak

Foto: REUTERS
Beckham osvojio Ameriku! Galaxy prvak
21.11.2011.
u 09:53
U petoj sezoni u LA Galaxyju David Beckham konačno je osvojio naslov, njegov je klub u finalu sa 1:0 pobijedio Dynamo Houston.
Pogledaj originalni članak

Pobjedničku akciju započeo je baš Beckham, sjajno je dodao bivšem napadaču Tottenhama Keanu koji je uposlio Donovana, a kapetan Galaxyja smireno je loptu poslao u mrežu.

Ovo je vjerojatno bila posljednja Beckhamova utakmica u dresu LA Galaxyja.

– Bilo je i vrijeme za naslov. Sretan sam što se sav teški rad isplatio. Neovisno o tome hoću li ostati ili otići, mogu reći da sam proveo pet čudesnih godina u Galaxyju – rekao je 36-godišnji Englez kojeg je publika nakon utakmice nagradila skandiranjem "Hoćemo Beckhama".

Becksu je priznanje odao i strijelac Landon Donovan.

– Beckham je prošli tjedan ozlijedio zadnju ložu i igrao je praktički na jednoj nozi. Pravi je ratnik! – rekao je Donovan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.