BUNDESLIGA

Bayern uvjerljivo svladao Leipzig, Gvardiol i Stanišić imali su svoje uloge

Foto: Jan Woitas/DPA/PIXSELL
Bayern uvjerljivo svladao Leipzig, Gvardiol i Stanišić imali su svoje uloge
11.09.2021.
u 21:24
Leipzig  smanjuje zaostatak preko Konrada Laimera u 58. minuti, ali to je bilo sve od njih.  Dapače, u sudačkoj nadoknadi utakmice Eric Maxim Choupo-Moting (90+2) zabija za konačnih 4:1 za Bayern.
Pogledaj originalni članak

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Bayern je u gostima svladao Leipzig 4:1. Bayern je vodio 3:0, a počelo je pogotkom Roberta Lewandowskog u 12. minuti iz penala.

Nakon toga domaću mrežu pogađali su Jamal Musiala (47) i Leroy Sané (54). Leipzig  smanjuje zaostatak preko Konrada Laimera u 58. minuti, ali to je bilo sve od njih.  Dapače, u sudačkoj nadoknadi utakmice Eric Maxim Choupo-Moting (90+2) zabija za konačnih 4:1 za Bayern.  

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol igrao je za Leipzig od 59. minute, dok je branič Josip Stanišić za Bayern ušao u igru u 75. minuti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.