druga strana

Barton: Ako raj postoji, stara vještica Thatcher neće biti tamo

Foto: Jeff Moore/Press Association/Pixsell
Barton: Ako raj postoji, stara vještica Thatcher neće biti tamo
08.04.2013.
u 20:46
– Rekao bih "počivaj u miru", ali to ne bi bila istina. Ako postoji raj, stara vještica neće biti tamo – napisao je Barton koji tvrdi da bivša premijerka nije ništa napravila za radničku klasu.
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni Joey Barton u svom je stilu prokomentirao smrt bivše britanske premijerke Margaret Thatcher. Barton je objavio nekoliko tweetova otkako je doznao da je Thatcher preminula u 87. godini.

– Rekao bih počivaj u miru, ali to ne bi bila istina. Ako postoji raj, stara vještica neće biti tamo – napisao je Barton koji tvrdi da premijerka koja je privatizirala sve što se moglo nije ništa napravila za radničku klasu.

– Radnička klasa će živjeti još dugo nakon što je zakopaju u rupu – napisao je Barton koji smatra da ne bi trebala imati pogreb o državnom trošku.

– Mnogi su je prezirali – smatra Barton.

>>> Podržala je Hrvate i razotkrila zločinački Miloševićev režim

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.