HRVATSKI VEZNJAK

Barcelona želi Brozovića? U toj priči ima nekih manjkavosti...

Foto: IPA/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
Marcelo Brozović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Brozović donio tri boda u teškoj utakmici protiv Slovačke
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Marcelo Brozović
17.01.2023.
u 07:00
Marcelo je imao problema s listom još na Svjetskom prvenstvu, pogotovo uoči utakmice protiv Brazila, ali inzistirao je da zaigra za Hrvatsku jer mu je to bitnije od svega.
Pogledaj originalni članak

Ako je vjerovati pisanju talijanskih i španjolskih medija, Marcelo Brozović na korak je do transfera u Barcelonu. O tome se nagađa već danima, s time da su jučer brojni mediji pisali da su Barcelona i Inter otvoreni za razmjenu na relaciji Brozović – Kessié. Ipak, u cijeloj toj priči ima nekih manjkavosti jer, kako doznajemo, Brozović ima velikih problema s ozljedom lista pa zvuči čudno da ga Barca želi dovesti.

Marcelo je imao problema s listom još na Svjetskom prvenstvu, pogotovo uoči utakmice protiv Brazila, ali inzistirao je da zaigra za Hrvatsku jer mu je to bitnije od svega. Ozljeda se tada pogoršala, a nagađa se da je nakon Mundijala kontrolni pregled pokazao veliku rupturu mišića. Takve ozljede i mlađe igrače znaju iz pogona izbaciti na nekoliko mjeseci, a igračima poput Brozovića, koji je u 31. godini, moglo bi trebati i dulje za oporavak.

U takvoj situaciji bilo bi zaista čudno da ga katalonski div želi dovesti kad je u takvom stanju, a teško je vjerovati da čelnici kluba nisu upućeni u zdravstveno stanje čovjeka kojega žele dovesti. Uostalom, morao bi proći liječnički pregled pa bi se ionako sve otkrilo. Klubovi koji rade velike transfere u zimskom prijelaznom roku očekuju od svoje nove akvizicije da odmah uskoči u kopačke i da im u aktualnoj sezoni pomogne ostvariti ciljeve. Jasno je da Barca od Broza to ne bi mogla dobiti, u najmanju ruku u prvih mjesec, dva dana. A onda još i prilagodba na nove suigrače, sustav igre... Zbog svega toga taj transfer u ovom trenutku nije realan, izglednije je da se dogodi na ljeto. Naravno, budu li svi i dalje zainteresirani.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.