LIGA PRVAKA

Zvižduci za pomlađenu Barcu, nedostajao je kreator poput Rakitića

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona - Apoel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona - Apoel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona - APOEL
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona - APOEL
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona - Apoel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona - Apoel
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona - Apoel
Foto: DPA/Pixsell
rakitić
17.09.2014.
u 23:00
Kada pitanje pobjednika odlučuje jedan branič (Pique je u 28. minuti pogodio za 1:0) jasno je kako napadačke zvijezde nisu imale svoj dan.
Pogledaj originalni članak

Zvižduci na Nou Campu nakon završetka utakmice bili su jasna poruka. Messi, Neymar, Xavi i društvo nisu oduševili protiv APOEL-a u 1. kolu skupine F Lige prvaka.

Iako je razmažena katalonska publika očekivala golijadu na početku elitnog natjecanja, dobila je gotovo negledljivu utakmicu s vrlo malo uzbuđenja. A kada pitanje pobjednika odlučuje jedan branič (Pique je u 28. minuti pogodio za 1:0) jasno je kako napadačke zvijezde nisu imale svoj dan. Bio je to sedmi pogodak Piquea u Ligi prvaka, a takvim učinkom ne može se pohvaliti niti jedan branič kad je riječ o ovom natjecanju.

Na ukupni dojam vjerojatno je utjecao i 'šareni' sastav za kojeg se odlučio trener domaćih, Luis Enrique, u kojem su se isticali mladi i neiskusni igrači - Sergi Roberto, Sergi Samper i Munir.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

APOEL s druge strane, može biti zadovoljan unatoč porazu. Ciparska momčad nije dozvolila favoriziranom domaćinu da stvori mnogo opasnih prilika, a u nastavku utakmice u nekoliko navrata pokušali su iznenaditi kontra napadima. Da je bilo malo više prisebnosti, poglavito Manduce i De Vincentija, mogli su i do velikog iznenađenja u prvom ogledu sa Barcelonom.

Domaći trener Enrique nije dao priliku Ivanu Rakitiću iako je dojam kako bi lucidni potezi hrvatskog reprezentativca večeras itekako dobro došli ponosu Katalonije.

BARCELONA - APOEL 1:0 (Pique 28')

Barcelona: Marc-André ter Stegen, Piqué, Bartra, Adriano, Daniel Alves, Xavi (Iniesta 61'), Sergi Roberto (Rafinha 79'), Samper, Messi, Neymar, Munir (Ramirez 69').

APOEL: Pardo, João Guilherme, Carlão, Antoniades, Mário Sérgio, Tiago Gomes (Manduca 61'), Vinicius, Nuno Morais, Aloneftis, Sheridan (Djebbour 75'), De Vincenti (Charalambidis 79').

U drugom susretu skupine F Ajax i PSG odigrali su neodlučeno - 1:1.

>>Messi je stigao u Barcu prije 14 godina, a ovo su njegovi najbolji trenuci

>>Bayern u Münchenu dočekuje Manchester City i traži osvetu za poraz

>>Porto zabio šest, Roma pet, Zahovič donio remi Mariboru

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.