ŠPANJOLSKO DOIGRAVANJE

Barcelona korak do finala

Foto: Reuters
Barcelona korak do finala
29.05.2010.
u 22:38
Košarkaši Barcelone, aktualni europski prvaci, napravili su i drugi korak ka plasmanu u finale doigravanja španjolskog prvenstva..
Pogledaj originalni članak

Katalonci su i u drugoj utakmici polufinalne serije pobijedili Unicaju (71:58) i sada im je za napredak u finale potrebna još jedna pobjeda.

Barcelona je u svojoj Blaugrani ključnu prednost napravila u drugoj četvrtini koju je dobila s 28:10. Na poluvrijeme je otišla sa vodstvom od 17 poena (40:23) što gosti iz Malage u nastavku nisu uspjeli nadoknaditi.

U momčadi Xavija Pascuala najviše su se istaknuli Juan Carlos Navarro sa 16 koševa i pet asistencija, te Fran Vazquez s 13 poena i sedam skokova. Kod Unicaje je, pak, jedini igrač s dvoznamenkastim brojem poena bio Joel Freeland (11).

Treća utakmica na rasporedu je u utorak u Malagi. Podsjetimo, u drugom polufinalu Caja Laboral vodi s 1-0 protiv madridskog Reala.

ACB doigravanje, polufinale:

Barcelona – Unicaja 71:58 (2-0)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.