Riješeno pitanje

Barcelona dovela novog napadača i odmah za njega 'zalijepila' suludu odštetu

Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona dovela novog napadača i odmah za njega 'zalijepila' suludu odštetu
20.02.2020.
u 13:48
Braithwaite je ove sezone u 24 nastupa upisao osam pogodaka, a s Barcom je potpisao ugovor do 30. lipnja 2024
Pogledaj originalni članak

Španjolski prvak Barcelona našao je napokon novog napadača. U četvrtak je na Nou Camp stigao 28-godišnji reprezetntativac Danske Martin Braithwaite, čijem je dojučerašnjem klubu Leganesu isplaćeno 18 milijuna eura na ime odštete.

Braithwaite je ove sezone u 24 nastupa upisao osam pogodaka, a s Barcom je potpisao ugovor do 30. lipnja 2024. Barcelona se pritom obvezala da će Danca pustiti u međuvremenu ponudi li netko 300 milijuna eura!

Navijačima će službeno biti prestavljen tijekom dana, a dosad je nastupao za Esbjeg, Toulouse i Middlesbrough. Upravo je iz Engleske i stigao u predgrađe Madrida.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
11:31 22.02.2020.

Od kad je Barcelona predgrađe Madrida ?!?!?!?

IV
ivanbalic
14:15 20.02.2020.

Zbog tavih "osteta",Barckini nogometasi,pretezno docekaju duboku starost u Barceloni,vidite samo Messija,vec ostario ko svjeca,i nema sanse,daga neko vise primi u svoj klub.