LEO KRIV ZA BANKROT

Barca tvrdi da nije objavila detalje Messijevog ugovora, on će, čini se, tužiti novine

Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Barca tvrdi da nije objavila detalje Messijevog ugovora, on će, čini se, tužiti novine
31.01.2021.
u 14:53
Messi je za četiri godine dobio čak 555 milijuna eura, za potpis novog ugovora 115 milijuna, a bonus za lojalnost u iznosu od čak 78 milijuna eura. Ovo su frapantne brojke i naravno da je Messi poludio kad je njegova točna plaća (koja bi i trebala biti transparentna jer je ipak riječ o javnoj osobi) izašla u javnost
Pogledaj originalni članak

Jutros su na naslovnici španjolskog lista "El Mundo Deportivo" izašli nevjerojatni detalji ugovora Lionela Messija i Barcelone u kojem je dokazano da su plaće i bonusi isplaćeni Argentincu doslovno potjerali klub na rub bankrota.

Messi je za četiri godine dobio čak 555 milijuna eura, za potpis novog ugovora 115 milijuna, a bonus za lojalnost u iznosu od čak 78 milijuna eura. Ovo su frapantne brojke i naravno da je Messi poludio kad je njegova točna plaća (koja bi i trebala biti transparentna jer je riječ o javnoj osobi) izašla u javnost. 

Prvo je Messi bio ljutit na klub, ali zatim su se očitovali iz Barcelone.

"Klub žali što su ovi dokumenti došli u javnost jer je riječ o vrlo povjerljivim stvarima koje se tiču samo te dvije strane. Barcelona kategorički odbija bilo kakvu odgovornost u vezi objave ugovora i poduzet će pravne korake protiv El Munda", stoji na klupskim službenim stranicama.

"Barcelona potpuno podržava Lea Messija u ovom slučaju, a naročito u pokušaju da se naruši njegov imidž i odnos s klubom u kojem je postao najbolji igrač na svijetu", također je objavila Barcelona.

Mnogi španjolski novinari i pravni stručnjaci na društvenim mrežama ističu da će Messijeva odvjetnička ekipa prvo provjeriti stoji li Barcelona ikako iza curenja ovih objava, a ukoliko ne onda će, kao i Barcelona, podnijeti tužbu protiv El Munda Deportiva.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.