Uvjeren u to

Bandić: Moj Ćiro sigurno ostaje u Zagrebu

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Bandić: Moj Ćiro sigurno ostaje u Zagrebu
21.12.2012.
u 19:36
Ćiro je toliko mudar da prije istupa u javnosti nazove predsjednika kluba ili gradonačelnika, ističe Milan Bandić
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić uvjeren je da će Miroslav Ćiro Blažević i nadalje voditi prvu momčad Nogometnog kluba Zagreb.

- Ćiro može reći koju riječ više, ja mogu nešto pogriješiti baš kao i gospodin Medić, no Ćiro je prijatelj koji nikad nije izdao. On jedini može spasiti NK Zagreb. Uostalom, nemojte podcjenjivati moj i Ćirin odnos, on će realizirati što smo se i dogovorili, da Zagreb ostane u ligi.

Tko je zapravo ostao dužan Ćiri pa je odlučio izaći u javnost s tom pričom?

- Honorar kojeg treba dobiti je nešto dogovoreno između njega i gospodina Medića i to će biti izvršeno. Za to imamo i jamstvo. Bit će sve OK, spavajte mirno vi purgeri stari. Učinit ćemo sve da Ćiro ostane i da Zagreb ostane u prvoj ligi.

Poprilično ste sigurni da će Ćiro ostati?

- Nemojte podcjenjivati Ćiru. On je veliki mag, trener svih trenera, ali je i fakin. On šalje singale, a jedni od njih su i ti da se gospodin Medić uozbilji i izvrši svoje obveze - ističe Bandić.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

FL
fliegenderstern
19:47 21.12.2012.

Tko je tebi pravo dao Bandiću da plaćaš Ćirinu zajebanciju po HNL-u gradskim proračunom? Čiji je interes namirivat Lokomotivu, Zagreb i Dinamo koji imaju par tisuća gledatelja svi skupa u polusezoni? Nek se sami financiraju više, pa gdje ovo vodi?

PE
peugeot
09:43 22.12.2012.

A zasto bi vas zvao, molim te !? Ciro je svjetski covjek i veliki fudbalski trener iza kojeg stoje opipljivi rezultati. On ne ide kod drugih "po svoje misljenje" nego u javnost samostalno iznosi ono sto misli svojom vlastitom glavom. Ne znam samo sta mu je to trebalo da se ponovo vraca na Balkan i da se tu maltretira kao sto bi slucaj sa Gospodinom Vahidom Halilhodzicem ? Sto se tice "Vahe" on se jednom s Dinamom oprzio - i nikad vise !

PE
peugeot
23:58 21.12.2012.

Ne radi Ciro za "travnicki sir" nego za dobru lovu. A Bandic ko i ostali birokrati - sisa budzet. Ili, sto bi rekli - "radio, ne radio, svira radio..."