PROBLEMATIČNI NAPADAČ

Balotelli: Znam da mogu biti najbolji na svijetu

Foto: AFP
Balotelli: Znam da mogu biti najbolji na svijetu
22.04.2010.
u 11:34
Mario Balotelli, 19-godišnji nogometaš milanskog Intera, ove je sezone tko zna koliko puta izludio sve oko sebe svojim postupcima, pa je pravo čudo da je još uvijek član Intera.
Pogledaj originalni članak

U utorak je, poslije prve polufinalne utakmice Lige prvaka Inter - Barcelona (3:1), demonstrativno bacio dres Intera sa sebe nakon što je čuo zvižduke domaćih navijača.

Osuda je bila jedina logična od svih ljudi u Interu, makar je, kada su se strasti slegle, vlasnik kluba Massimo Moratti izjavio da ga klub treba unatoč svim njegovim nepodopštinama.

Iako se Balotelli deklarirao kao navijač Milana te je u javnost izlazio s dresom Milana i svojim prezimenom na leđima, još uvijek ima snage za izjave poput onih u srijedu navečer za Sky Italiju.

- Potpuno sam opušten i nastavljam raditi kako bih postao najbolji nogometaš na svijetu. Siguran sam da mogu biti najbolji od najboljih - rekao je Balotelli i nastavio:

- Cijeli život sam pred očima javnosti i logično je da se u 80 posto situacija u kojima me vidite ne smijem i ostavljam dojam mrzovoljnog lika. No, oni koji su vidjeli onih drugih 20 posto mene znaju da sam zabavan i dobar - rekao je Balotelli.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.