ŽELI U ARSENAL

Balotelli postaje konkurenicija Eduardu

Foto: AFP
Balotelli postaje konkurenicija Eduardu
01.12.2009.
u 12:05
Svađa Josea Mourinha, trenera milanskog Intera i 19-godišnjeg tamošnjeg igrača Marija Balotellija traje, praktički, otkada je Portugalac došao u talijanskoga prvaka.
Pogledaj originalni članak

Nekada je bivala žešća, nekada se smanjila, ali je uvijek bila aktualna. Ovih dana je ponovno buknulo na toj relaciji. Prvo je Balotelli zakasnio na trening u petak, a kao odraz toga bilo je neigranje utakmice 14. kola Serije A protiv Fiorentine.

Čak štoviše, Mourinho je naglasio da će se bez problema lišiti Balotellija i za naredni ispit, protiv Juventusa u Torinu.

Kako pišu talijanski mediji, Balotelli je nakon toga posve izgubio strpljenje. Ne želi više niti čuti za Mourinha i Inter, te je spreman odmah (u siječanjskom prijelaznom roku) otići u Arsenal.

Arsene Wenger, trener londonskog kluba, još se ranije pozitivno izjašnjavao o mladom talijanskom reprezentativcu i potencijalnom članu A vrste, te je i sam naglašavao kako bi bilo divno imati takvog igrača u svlačionici. Ljubav se pojačala nakon teške ozljede Nizozemca Robina van Persieja, a Balotelli bi bio "savršena zamjena".

Podsjetimo i to da je prije dva tjedna Balotelli spremno izjavio da je on "milanist, a ne interist", te da nema nikakve veze što je trenutačno u Interu. Odgovorio je:

- Sada sam tu, a sutra tko zna gdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.