Rukometni spektakl

Balić: Pa stalno govorim da bolje igram bez treninga

Foto: 'APF/Pixsell'
Balić: Pa stalno govorim da bolje igram bez treninga
28.07.2010.
u 12:00
Bielecki je volja i svaka mu čast! Bilo ga je lijepo opet vidjeti na parketu – rekao je naš as o poljskom igraču koji je izgubio oko.
Pogledaj originalni članak

Ivano Balić, rukometaš CO Zagreba, bio je dio priče u Mannheimu gdje se igrala humanitarna utakmica između Svijeta i Löwena (34:31). Sav prihod išao je obitelji tragično preminulog rukometaša Löwena Olega Velikog.

– Bilo je sve sjajno organizirano, samo mi je žao što nije bilo više gledatelja. Ne samo zbog rukometnog spektakla već i zbog humanitarnog značaja. Tako je ogromna SAP arena bila tek napola puna (8451 gledatelj). Valjda su godišnji odmori pa je i to jedan od razloga – istaknuo je Balić.

Dan prije utakmice svi igrači Svijeta dijelili su autograme u robnoj kući.

– Svaki igrač, pa tako i ja, donijeli smo po jedan vlastiti dres koji će kasnije biti prodan na aukciji – istaknuo je Balić.

U momčadi Löwena igrao je i Karol Bielecki koji je prije nekoliko mjeseci na prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske izgubio oko nakon jednog nespretnog starta Josipa Valčića.

Naš reprezentativac postigao je četiri pogotka.

– Došao sam na utakmicu bez ijednog treninga i nije bilo uopće loše. Ma stalno govorim svojim trenerima da bolje igram kad ne treniram, ha-ha!

Kako vam je bilo prvi put igrati s Karabatićem, a ne protiv njega?

– Odlično! Čovjek zna igrati. No, dobro sam se slagao i s ostalim igračima – rekao je Balić.

Jeste li razgovarali s njim nakon utakmice?

– Bili smo na zajedničkoj večeri i svi smo se družili. Bitno je da se nitko nije ozlijedio.

Je li Karabatić rekao kako mu je bilo u Hrvatskoj?

– To morate njega pitati – zaključio je Ivano, koji se jučer priključio zagrebašima na pripremama za još jednu uzbudljivu sezonu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.