Poraz od čak devet golova

Balić: Nismo se predali, osvetila nam se žurba

Foto: Patrik Macek
Ivano Balić
Foto: 'nph / Frisch'
'EHF CL 09/10 Gruppenphase Gruppe C HSV Hamburg - HC Croatia Osiguranje-Zagreb Torsten Jansen (#5, Hamburg, links), Kiril Lazarov (#7, Zagreb, Mitte), Matthias Flohr (#7, Hamburg, rechts) Foto U\\
20.10.2009.
u 09:27
Zagrebašima u utorak treba stići jedna zaostala plaća. A hoće li biti sankcija za hamburšku katastrofu, klupski čelnici odlučit će nakon analize trenera.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši Croatije osiguranja danas će dobiti jednu zaostalu plaću. Naravno, nije to nagrada za hamburški poraz od devet pogodaka razlike (26:35) u Ligi prvaka, već klub mora ispuniti svoje obveze.

Uskoro bi trebala stići još jedna plaća koja kasni. A hoće li biti sankcija za katastrofalni rezultat, klupski čelnici odlučit će nakon što im trenerski dvojac Senjanin Maglajlija – Mirko Bašić predoči analizu poraza.

Mi u stativu, oni u mrežu
– Pali smo početkom drugog poluvremena, HSV je kaznio nekoliko naših loših napada, željeli smo brzo uhvatiti priključak i ta nam se žurba osvetila – analizirao je crnu hamburšku nedjelju Ivano Balić.

Ostao je dojam da se momčad lako predala, da ju je loš rezultat odveo u apatiju.

– Možda je tako izgledalo, ali nije tako. Željeli smo, ali nismo uspjeli, a domaćin je odigrao uistinu dobro.

No, nervoza je bila očita.

– Bila je prisutna, bio nam je to prvi jaki test ove sezone. Pa mi pogodimo pet stativa, a oni uzvrate s pet golova.

Jesu li analizirani razlozi tako teškog poraza?

– Popričali smo već u avionu, još ćemo. Moramo otkriti razloge kako bismo ih uklonili i dobro se pripremili za gostovanje u Kopenhagenu gdje pobjedom moramo potvrditi treće mjesto. I, naravno, moramo pokušati do pobjeda protiv Ciudad Reala i HSV-a u Areni kako bismo mogli do druge pozicije u skupini – zaključio je Balić.

U četvrtak kod Nexea
U Hamburgu slave, Hamburger Morgenpost izvijestio je o utakmici pod naslovom "Vori vodio HSV do pobjede". Bivši pivot zagrebaša bio je najbolji igrač dvoboja, zaslužio je čestitke. Začudila je tek količina emocija i kod njega i kod Domagoja Duvnjaka u slavlju nakon svakog uspješnog poteza protiv bivšeg kluba i bivših suigrača. Jer, već su, što je u redu, igrom dokazali da su danas haesveovci, a ne više zagrebaši.

Hrvatskog prvaka ovog tjedna očekuju obveze u Dukatovoj premijernoj ligi. U četvrtak će u goste Nexeu na derbi jesenskog dijela lige koji će prenositi i HTV 2, a u subotu će u Kutiji šibica dočekati Metković.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar cluesblues
cluesblues
11:25 20.10.2009.

....ajde da je i balica vidjet na jednoj slici van terena bez cigarete...inace, objektivno hsv je bolji i kvalitetniji od zagreba upravo za ovu razliku u golovima, tak da je glupo trazit opravdanje za \"katastrofu\" - jednostavno su daleko bolja momcad....