Prvijenac u Laziju

Badelj zabio prekrasan gol Genoi i posvetio ga pokojnom suigraču

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Badelj zabio prekrasan gol Genoi i posvetio ga pokojnom suigraču
17.02.2019.
u 16:56
Genoa je preokrenula u drugom dijelu, no Lazio se još uvijek ima pravo nadati Ligi prvaka.
Pogledaj originalni članak

Milan Badelj zabio je prekrasan pogodak u utakmici 24. kola Serie A. Hrvatski reprezentativac rimskoj je momčadi donio vodstvo u 44. minuti, i to na asistenciju Cire Immobilea.

Sjurio se s 25 metara iz sredine prema šesnaestercu, s Immobileom odigrao dupli pas, pa s otprilike dvanaest metara vješto gurnuo loptu iza leđa vratara Radua. 

Badelj je prvijenac u dresu Lazija posvetio pokojnom suigraču Davideu Astoriju, kapetanu Fiorentine, koji je umro u snu u ožujku 2018. godine zbog zatajenja srca.

Genoa je u 75. minuti izjednačila preko Paragvajca Antonija Sanabrije, a potom je preokrenula u četvrtoj i posljednjoj minuti sudačke nadoknade. S dvadesetak metara iskosa je za konačnih 2:1 lijevom nogom pogodio Domenico Criscito. 

Lazio se unatoč porazu još uvijek ima pravo nadati Ligi prvaka budući da ima samo četiri boda manje u odnosu na četvrtoplasirani Milan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.