AMATERSKI NOGOMET

BBB iz Gajnica istukli predsjednika Dinama

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Ponikve - Dinamo Odranski Obrež
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Ponikve - Dinamo Odranski Obrež
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Ponikve - Dinamo Odranski Obrež
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Ponikve - Dinamo Odranski Obrež
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Ponikve - Dinamo Odranski Obrež
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Ponikve - Dinamo Odranski Obrež
24.11.2015.
u 14:15
Na tribini u trenutku incidenta nije bio dovoljan broj redara koji bi mogli spriječiti tučnjavu
Pogledaj originalni članak

Utakmice između nogometnih klubova Ponikvi i Dinama iz Odranskog Obreža uvijek su bile napete i neizvjesne. Tako je bilo godinama u Prvoj zagrebačkoj ligi, tako je bilo i ove subote u Međužupanijskoj ligi – središte. Domaćin je vodio 1:0 pogotkom Luke Bandala iz 16. minute. A onda se dogodila tučnjava. Ali, ne na travnjaku, već na tribinama.

– U 27. minuti došlo je do provokacija između 15-ak domaćih navijača i 8-9 članova kluba gostujuće momčadi. Ubrzo nakon toga dolazi do naguravanja i tuče na tribinama. U tom trenutku na tribini nije bio dovoljan broj redara da bi mogao spriječiti tučnjavu. Kada se situacija na tribini primirila, gostujuća momčad odlučila je napustiti teren i ne nastaviti odigravanje utakmice – napisao je u izvještaju Dario Mrzljak, delegat utakmice.

U tučnjavi u kojoj su sudjelovali navijači BBB Gajnice istučen je Darko Janječić, predsjednik momčadi iz Odranskog Obreža.

– U jednom trenutku netko me gurnuo, pao sam s tribina i razbio glavu. Naravno da nije imalo smisla nastaviti utakmicu jer je netko mogao i poginuti – rekao je Janječić.

Poslije utakmice nazvali su ga neki igrači Ponikvi kao i njihov trener Hrvoje Pipinić.

– Bez obzira na ovaj incident, njihovi navijači slobodno mogu doći u Odranski Obrež u drugom dijelu sezone. Kod nas se nikad nije dogodio prekid, neće ni tada. Uostalom, već su lani njihovi navijači bili kod nas pa nije bilo problema – zaključio je Janječić.

>> Dinamo više nije mušterija velikanima, ali je sada klub slučaj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

MR
MRUDante
14:44 24.11.2015.

tipična večernjakova navlakuša - klikovi se broje...

BI
billynik
14:52 24.11.2015.

O jadni lih novina i jadnog novinarstva. Sto priželjkujete da se to dogodi Barisicu?

Avatar links
links
17:31 24.11.2015.

a zašto ovo objavljujete i dajete pozornost ovom polusvijetu, gori ste od njih, koga ovakve seoske zabave zanimaju?????