ZA 30 MILIJUNA EURA

Atletico uz Mandžukića doveo i Griezmanna

Foto: Reuters (Ilustracija)
Atletico uz Mandžukića doveo i Griezmanna
27.07.2014.
u 21:48
- Griezmann je sjajan igrač, vrlo je brz i omogućuje nam više napadačkih rješenja - rekao je Simeone.
Pogledaj originalni članak

Francuz Antoine Griezmann novo je pojačanje madridskog Atletica, objavili su španjolski mediji tvrdeći da će španjolski prvak Real isplatiti Sociedadu odštetu od 30 milijuna eura.

Francuski napadač oduševio je igrama na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a prošle sezone je u Primeri postigao 17 pogodaka.

Trener Atletica Diego Simeone u napadu će ga priključiti svom drugom ovoljetnom pojačanju, hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću.

- Griezmann je sjajan igrač, vrlo je brz i omogućuje nam više napadačkih rješenja - rekao je Simeone.

>> Na sudar Mandže i Luke za čak 3188 kuna!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
didery
22:47 27.07.2014.

treba netko i nositi vodu mandži