javlja fichajes

Aston Villa prodaje Martineza nakon bezobraznog ponašanja na proslavi svjetskog naslova

Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Aston Villa prodaje Martineza nakon bezobraznog ponašanja na proslavi svjetskog naslova
25.12.2022.
u 13:30
Sjajni Argentinac je blizu otkaza zbog nepristojnog ponašanja na kraju SP-a
Pogledaj originalni članak

Argentinski golman Emiliano Martinez svojim ponašanjem je zgrozio svjetsku javnost u Kataru, prilikom dobivanja nagrade zlatna rukavica, nepristojnim gestama je navukao bijes navijača i svih ostalih. Već danima je sjajnim golman koji je odveo Argentinu do finala, pod paljbom negativnih komentara i kritika. 

Menadžer Aston Ville Unai Emery također je izjavio kako nije zadovoljan ponašanjem njegove zvijezde, a španjolski Fichajes piše da ga se španjolski trener odlučio riješiti. Bivši trener Arsenala i Villarreala preuzeo je klupu Aston Ville prije dva mjeseca, ali argentinski golman od starta mu nije najbolje legao, a njegovo nedavno ponašanje samo je potvrdilo odluku da ga se riješi. 

- 'Kad su emocije jake, teško ih je kontrolirati. Međutim, idući tjedan razgovarat ću s njim o nekim situacijama tijekom slavlja. Sad je sa svojom reprezentacijom i to poštujem, no kad dođe u klub, naša je odgovornost. Razgovarat ću s njim - rekao je bivši strateg Villarreala koji mu je očito potpisao otkaz. 

Fichajes navodi i da je već pronađena zamjena, marokanski golman Bono je prvi izbor, a Sevilla ga je voljna pustiti za oko 40 milijuna eura. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
14:46 25.12.2022.

Ha - ha! Sjećam se toga, podsjetilo me na ponašanje kad smo bili nekih 10 tak godina u 4. osnovne..... On se očito nije pomakao dalje, narastao je u velikog momka, a mozak ostao isti......

PO
Poletarac101
18:29 25.12.2022.

Livakovića?Bolji a nije ni toliko skup...

BO
Borat
18:02 25.12.2022.

On da je normalan ne bi ga ograničili u 16 metara ali svakako može u bolji klub od Vile