SVI SU ČULI ZA ALENA

AS o Haliloviću: S divljenjem i poštovanjem je pozdravio Ibru

Foto: 'Daniel Kasap/PIXSELL'
AS o Haliloviću: S divljenjem i poštovanjem je pozdravio Ibru
25.10.2012.
u 22:49
''Uvođenjem djeteta u takvu utakmicu jasno pokazuje kakav potencijal ono ima'', piše AS
Pogledaj originalni članak

Veća vijest od rezultata Dinama i PSG-a, koji je ionako bio očekivan, stranim je medijima debi Alena Halilovića u Ligi prvaka. Iako je odigrao tek 200tinjak sekundi u elitnom natjecanju, činjenica da je to napravio sa samo 16 godina nije promaknula strancima koji znaju da je dečko već neko vrijeme na meti velikana.

\'\'Jasno je zašto ga žele Real Madrid i Manchester United\'\', pišu francuski mediji, a slično tvrde i španjolski.

\'\'Uvođenjem djeteta u takvu utakmicu jasno pokazuje kakav potencijal ono ima. Dinamo sigurno neće oklijevati dođe li prava ponuda\'\', piše AS.

Ono čime je oduševio Španjolce je stisak ruke i pogled ka Zlatanu Ibrahimoviću. Nakon završetka utakmice Dinamov je dragulj pomalo bojažljivo došao pozdraviti jednog od najboljih svjetskih nogometaša, 15 godina starijeg.

\'\'Pogledajte kako Halilović gleda Ibrahimovića, to je kombinacija divljenja i strahopoštovanja\'\', piše AS.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

AN
Andreeejjj
23:31 25.10.2012.

Pa nije ni čudo, da nemamo gledalaca na utakmicama, jer to nije nogomet, več blamaža i sramota. Pa DINAMO ne igra nikako a najmanje nogomet, najiskrenije!?!? Uvijek i dokad iste bajke...prije utakmice i protiv svakog protivnika: "pobjedit čemo"!!! Onda na kraju: "igrali smo protiv najbolje mmčadi Europe"...bla bla bla... Dokad čemo morati trpjeti Samira, igra 6 godina u Dinamu i jedino protiv Vilareala je odigrao nešto, a protiv jačih momčadi se uvjek sakriva i nevidljiv je a jakooo slabe HRV lige ne brojim, jer je stvarno nikakva tj najslabija. Luzeri i diletanti koji glumite igrače, vratite lovu i marš radit u fabriku!!!

Avatar madcap
madcap
23:32 25.10.2012.

Je li ovo sponzorirani članak?

Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:22 25.10.2012.

"Ono čime je oduševio Španjolce je stisak ruke i pogled ka Zlatanu Ibrahimoviću". A "veliki Ibra" ga nije niti udostojio svojim pogledom. Najvise me iznenadilo da mu je taj balkanski naduveni primitivac, "wannabe Skandinavac" uopce pruzio ruku. Definitivno najantipaticniji nogometas svih vremena.