ANDREJ NA OTOKU

Aršavin: Bio bih savršen za Arsenal

13.01.2009.
u 11:53
Pogledaj originalni članak

Svakim danom čini se sve izglednije da će ruski reprezentativni nogometaš Zenita iz St. Peterburga, Andrej Aršavin (27), do kraja zimskog prijelaznog roka pojačati redove londonskog Arsenala...

U Zenitu nezadovoljnog Aršavina žele prodati, u Arsenalu su jako zainteresirani za njegovu kupnju. Jedini su klub koji je zasad predao službenu ponudu za transfer, a jedina stvar koju predstavnici dviju strana još nisu dogovorili je visina transfera.

Arsenalova prvotna ponuda od 10 milijuna funti je odbijena, ali pregovori se nastavljaju i “topnici” su navodno podigli ponudu na 14 milijuna funti.

Aršavin osluškuje kako pregovori napreduju i već razmišlja o broju koji bi želio imati na leđima u dresu “topnika”.

- U nekim utakmicama prošle sezone igrali smo nogomet sličan onom Arsenalovom. Volio bih zadržati svoj broj 10, ali u momčadi za koju ću, nadam se, zaigrati, on nije slobodan. Zato sam spreman prihvatiti koji kod broj mi bude ponuđen - rekao je Aršavin.

Dres s brojem 10 u Arsenalu u vlasništvu je francuskog braniča i bivšeg kapetana momčadi Williama Gallasa.
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr