NYON

APOEL na Real, Barca na Milan, Bayern protiv Marseillea

Foto: AFP
APOEL na Real, Barca na Milan, Bayern protiv Marseillea
16.03.2012.
u 11:55
Ždrijebom je određeno i kako se križaju momčadi za polufinale i finale pa je u završnici moguć El Clasico
Pogledaj originalni članak

Kuglice u Nyonu spojile su parove za ovogodišnja četvrtfinala Lige prvaka. Na prvi pogled čini se kako je Real Madrid imao najviše sreće kada im je legendarni Paul Breitner dodijelio ciparski APOEL.

Svojem bivšem klubu Bayernu izvukao je također \'\'lakšeg\'\' protivnika Marseille, a Chelseaju dodijelio Benficu. Najatraktivniji par su Milan i Barcelona koji su međusobno već igrali u skupini.

U polufinalima će igrati pobjednici iz susreta Marseille-Bayern/APOEL-Real Madrid te Benfica-Chelsea/Milan-Barcelona pa je u finalu moguć susret Reala i Barcelone. Utakmice se igraju 27. i 28. ožujka te 3. i 4. travnja.


PRVI PAR

APOEL - Real Madrid

DRUGI PAR

Marseille - Bayern

TREĆI PAR

Benfica - Chelsea 

ČETVRTI PAR:

Milan - Barcelona 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar b.ri
b.ri
12:42 16.03.2012.

Kakva poslastica će to bit u Munchenu.. Još ako bude komentirao S. Balog-neprocjenjivo!!!

MG
mgodek2
13:57 16.03.2012.

Realu pomažu suci u Španjolskoj ili sreća pri ždrijebu u Europi.