Savska

Antunović: Repeša ostaje u Ciboni

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Antunović: Repeša ostaje u Ciboni
21.03.2012.
u 13:39
Jasmin Repeša i nadalje ostaje trener Cibone. Po riječima Cibonina direktora Zdenka Antunovića, između hrvatskog kluba i Unicaje iz Malage, koja je bila jako zainteresirana za usluge hrvatskog stručnjaka, Jasko ostaje u Savskoj.
Pogledaj originalni članak

– Jasmin Repeša ostaje trener Cibone jer nismo htjeli razgovarati o dolasku. Dakako, nismo htjeli nikoga nasilno zadržati, već je gospodin Repeša nama prepustio odluku, a ona je takva jer ga mi ga kao vrhunskog stručnjaka trebamo.

Po najnovijim informacijama Unicaju će do kraja sezone voditi španjolski stručnjak Luis Casimiro.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comandante
comandante
16:41 21.03.2012.

HAHAHAHA. Odluku je prepustio vama. Pa i***** jedan vec je jednom zapalio u sred sezone iz Cibone i napravio bi to opet da je imao ponudu. Malaga ima trenera i zato je ostao. Inace alibi trener koji je sa odlicnom ekipom zauzeo jedva sjajno 7 mjesto u ABA ligi. Steta da nije otisao, igraci ce biti tuzni...