Cibona

Antunović: Ako nema dogovora s vjerovnicima, idemo u stečaj

Foto: Saša Zinaja
Antunović: Ako nema dogovora s vjerovnicima, idemo u stečaj
02.02.2011.
u 10:30
Zbog Fibine blokade i duga od 270.000 USD Gravesu, Cibona ne može više dovoditi strance
Pogledaj originalni članak

U Cibonu je ovih dana došao podsjetnik na dugove Antoniju Gravesu od 270.000 USD. Europska Fiba blokirala je Cibonin račun, ali samo kad je posrijedi dovođenje stranaca i igranje u europskim klupskim natjecanjima, a klub je iz Eurolige ispao još u prosincu.

– Sadašnji igrači dobit će sve što im klub duguje, a za one bivše to ne mogu reći. Bivše uprave i direktori ostali su dužni igračima i trenerima 45 milijuna kuna. Mi smo svakome spremni ponuditi 50 posto dugova i sa 90 posto njih smo se dogovorili. Na žalost, onih 10 posto moglo bi nas odvesti u programirani stečaj što bi se moglo i dogoditi ako se ne dogovorimo u idućih mjesec dana – kazao nam je direktor Cibone Zdenko Antunović.

Ako HKS ne promijeni svoj pravilnik, Cibona će u polufinalu Kupa protiv Zagreba (9. veljače) igrati s momčadi koja je igrala četvrtfinale protiv Zaboka, a to su četiri seniora, pet juniora i jedan kadet.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
11:22 03.02.2011.

Ovo postaje više nego degutantno. Ako ste sposobni nađite rješenje, platite sve dugove prema bivšim igračima i napokon dovršite tu farsu zvanu “ mi spašavamo Cibonu “, ali ne, vi umjesto toga nastavljate ciganiti, cmizdriti i čekati da vam netko drugi riješi problem. Umjesto hrpe bivših lopova i debila, po vašem dojučerašnjom prepoznatljivom govoru, sada je došla zamjenska grupa isto takvih. Pitam se, ZAŠTO STE DOŠLI ???