CROATIA SESVETE

Anto Petrović i Ivo Milić ostaju do ljeta!

Foto: Marko Lukunić
Anto Petrović i Ivo Milić ostaju do ljeta!
12.11.2009.
u 20:23
Predsjednik kluba Zvonko Zubak najavljuje kako će na proljeće igrati na svom stadionu te kako se okreću mlađim igračima. Trener se neće mijenjati.
Pogledaj originalni članak

Zvonimir Zubak, predsjednik Croatije Sesveta, rekao nam je da ne namjerava u zimskoj stanci tražiti trenera!

– Imam puno povjerenje u Antu Petrovića i Ivu Milića. S Gračanom se dogodilo to što se dogodilo, nismo ga mogli zadržati i sad smo dogovorili nove smjernice. Okrećemo se, naime, mladim igračima, dio tog plana svakako je i rastanak s Pilipovićem, Celišćakom, Jukićem i Labudovićem – rekao je Zubak, koji ovih dana pregovara s nekim građevinskim tvrtkama o uređenju stadiona u Sesvetama kako bi ispunjavao prvoligaške uvjete.

– Igrat ćemo na proljeće na svom stadionu! To nam je najveći jesenski hendikep. Da smo igrali u Sesvetama, a ne u Kranjčevićevoj, sigurno bismo imali pet-šest bodova više – smatra Zubak.

Bivši trener Nenad Gračan rekao je da je ozračje u momčadi loše.

– Neki su igrači sjajno zarađivali, a bili su stalno nezadovoljni. Da sam im dao milijun dolara premije, oni bi i dalje gubili! Jer nemaju karakter, nemaju natjecateljski naboj ni pobjednički duh. Takvi nam ne trebaju, samo uzimaju, a ništa ne daju.

Što kažu igrači?

– Da nisu imali sreće, da ih prati peh. U redu, ali onda moramo odlučiti što i kako dalje. Budemo li gubili, gubit ćemo s juniorima koji koštaju mjesečno ukupno 50.000 kuna, a ne s profesionalcima koji me stoje oko 700.000 kuna – kaže Zubak.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.