World Soccer

Ante Vukušić potencijalno otkriće predstojećeg EP-a

Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
Ante Vukušić potencijalno otkriće predstojećeg EP-a
26.04.2012.
u 09:01
Nogometni časopis World Soccer u svibanjskom izdanju istaknuo je moguća igračka otkrića na EP-u u Ukrajini i Poljskoj. Među 16 izabranih našao se i 20-godišnji napadač Hajduka Ante Vukušić.
Pogledaj originalni članak

Posebno se ističe da su za mladog Vukušića zainteresirani Arsenal i Chelsea. Tako se Vukušić našao u odabranom društvu s Englezom Chamberlainom iz Arsenala, Nijemcem Reusom iz Borrusije (M) i Robertom Soldadom iz Valencije.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MP
mpfederer
10:16 26.04.2012.

sumnjam da će se vukušić naigrati pored eduarda, olića, manđukića i jelavića

OB
-obrisani-
17:41 26.04.2012.

Ipak smatram da ga treba pozvati na pripreme ,kao i Krsticevica, Kovacica i Sammira ,pa ako je netko od njih dovoljno dobar neka ide u Poljsku. Ustvrdio sam da Bilic na pripreme treba pozvati barem 32 igraca da malo razdrma tu uspavanu repku, inace nam se dobro ne pise.