Košarka

Marca tvrdi: Ante Tomić preselit će se u NBA ovog ljeta!

Foto: DPA/PIXSELL
Marca tvrdi: Ante Tomić preselit će se u NBA ovog ljeta!
07.03.2015.
u 00:30
Hezonja će na draft izaći ovog lipnja jer, po pisanju Marce, ne želi više biti pričuva.
Pogledaj originalni članak

Marca, madridski dnevni sportski list, piše da bi Hrvatska od jeseni mogla imati četvoricu NBA igrača. Bojanu Bogdanoviću i Damjanu Rudežu na NBA parketima priključit bi se mogla dvojica košarkaša Barcelone – centar Ante Tomić te krilo Mario Hezonja. Tomić je draftiran još 2008., i to od Utah Jazza, koji je navodno voljan platiti odštetu Barceloni, a Hezonja će na draft izaći ovog lipnja jer, po pisanju Marce, ne želi više biti pričuva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.