U SJAJNOJ FORMI

Ante Tomić MVP Eurolige za veljaču

Foto: Miho Dobrašin
Ante Tomić MVP Eurolige za veljaču
04.03.2013.
u 14:40
Nakon što je prošli tjedan izabran za najkorisnijeg igrača španjolske lige u veljači, sada je Dubrovčaninu stiglo još veće priznanje
Pogledaj originalni članak

Hrvatski košarkaš u redovima Barcelone Ante Tomić proglašen je najkorisnijim igračem Eurolige u veljači. Protekli mjesec završio je s prosjekom od 17 koševa, pet skokova te jednim blokom po utakmici, te 68-postotnom uspješnošću izvođenja koševa za dva poena.

Dubrovački centar s nekoliko brljantnih utakmica u nizu u veljači osigurao je Barceloni (4-0 omjer)  preuzimanje prvog mjesta u skupini F Topa 16. Tomić je od početka sezone napredovao u skokovima za 76.7 posto (sa 8.6 na 15.2 po utakmici), a prosječna valorizacija mu je skočila za 63.9 posto (sa 12,5 na 20).

>> Tomić izabran za najkorisnijeg igrača u Španjolskoj u veljači

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.