DOŠAO U FIORENTINU

Ante Rebić: Bit će mi čast nositi broj velikog Batistute

Foto: Tino Jurić/PIXSELL
Ante Rebić: Bit će mi čast nositi broj velikog Batistute
29.08.2013.
u 19:50
- Batistutu nisam imao priliku gledati, ali znam da je bio vrhunski igrač i velika legenda kluba - kazao je naš mladi napadač
Pogledaj originalni članak

Novopečeni igrač Fiorentine Ante Rebić u intervjuu za službene stranice svog bivšeg kluba RNK Split rekao je da ne zna što ga čeka u Italiji.

- Do sada nisam imao problema ni u klubu, ni u reprezentaciji. Ne znam još što me čeka, ali vjerujem da će sve biti u skladu s očekivanjima - rekao je Rebić.

Za Fiorentinu kaže da je velik klub, s navijačima koji su među najboljima u Italiji. U klubu je dobio broj devet, koji je prije njega nosila legenda kluba, Argentinac Gabriele Batistuta.

- Bit će mi čast nositi njegov broj. Batistutu nisam imao priliku gledati, ali znam da je bio vrhunski igrač i velika legenda kluba - rekao je Rebić.

>> Gotovo je: Ante Rebić prošao liječnički i potpisao za Fiorentinu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.