IGRAČI HAJDUKA

Andrić: Sami se moramo izvući iz ove situacije

Foto: Miranda Cikotić
Andrić: Sami se moramo izvući iz ove situacije
30.10.2009.
u 13:37
Kao rijetko kada o derbiju s Dinamom, odnosno o samoj utakmici, gotovo se i ne priča. Bojkot navijača, Dinamova kazna, Hajdukovi slabi rezultati, kazne igračima, visina ugovora.
Pogledaj originalni članak

A kakvo je stanje u momčadi?

- Teško je bilo što govoriti o ovakvoj situaciji. Kad je derbi pričalo se o ulaznicama, o utakmici, a sada više toga nema. Mi se moramo koncentrirati na utakmicu, samo pobjedom donekle možemo vratiti normalnu situaciju - kazao je Hajdukov kapetan Srđan Andrić.

Svjestan je Andrić da su igrači glavni krivci za Hajdukovu desetu poziciju na tablici.

- Sami smo se doveli u ovakvu situaciju i sami se možemo izvući iz nje. Ne mogu objasniti neke stvari, kroz tjedan radimo odlično, sve je super i onda dođe utakmica na kojoj s tribina izgleda da nemamo želje, i odmah smo potpuno drukčija momčad - rekao je Andrić.

A iskusni Hrvoje Vejić na istom je tragu.

- Idemo sve pokušati zaboraviti i pokušati pobijediti Dinamo. Svlačionica je složna, nema podjela na bogate i siromašne, jednostavno idemo dati sve od sebe - kaže Vejić.

Ima li Hajduk bilo kakvu prednost pred Dinamom?

- Teško je reći imamo li bilo kakvu prednost pred Dinamom. Ova kazna će ih uzdrmati, i oni su u slaboj seriji - rekao je Vejić.

Na sjeveru neće biti navijača.

- Imaju svoje argumente za to, nećemo se petljati u to. Volio bih da budu s nama, a i ako bude bojkota, nadamo se da će s nama biti već od sljedeće utakmice - zaključio je Vejić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.