EUROPSKA LIGA

Anderlecht i Ajax bez pobjednika

Foto: AFP
Anderlecht i Ajax bez pobjednika
01.10.2009.
u 23:20
U drugoj utakmici skupine Anderlecht i Ajax u Bruxellesu su odigrali bez pobjednika 1:1.
Pogledaj originalni članak

Anderlecht i Ajax u Bruxellesu su odigrali 1:1. Gosti su poveli golom Dennisa Romedahla u 72. minuti nakon asistencije Luisa Suareza, a domaći su uspjeli izjednačiti pet minuta prije kraja golom Legeara (na slici) koji je bio strijelac i u Maksimiru. Belgijci su herojskom upornošću dohvatili bod jer su od 83. minute imali igrača manje nakon isključenja Van Dammea.

Anderlecht je sve svoje pogotke u skupini, u Zagrebu i Bruxellesu, postigao u posljednjoj četvrtini utakmice i sasvim neočekivano drži vrh ljestvice. Ajax, pak, ima dva remija u utakmicama u kojima je bio veliki favorit. Čini se da je Jolova momčad i te kako ranjiva, a zna se da su “kopljanici” Dinamova mušterija.

Na stadionu Constant Vanden Stock sinoć je sa suprugom bila pobjednica teniskog US Opena Kim Clijsters.

- Anderlecht je igrao očekivano, s petoricom braniča. Moramo pobijediti Belgijance kod kuće, mislim da je to moguće - rekao je trener Ajaxa Martin Jol.


Europska liga, 2. kolo:


Timişoara – Dinamo 0-3 (Badelj 8, Sammir 52, Morales 59)
Anderlecht – Ajax 1-1 (Legear 85 / Rommedahl 85)

Redoslijed: 1. Anderlecht 4, 2. Dinamo 3, 3. Ajax 2, 4. Timisoara 1

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mirUsvijetu
23:27 01.10.2009.

bolje da je ostalo 0:1, ali što je tu je...