Atletika

Ana Šimić sjajno otvorila ovogodišnje natjecanje u Dijamantnoj ligi

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ana Šimić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ana Šimić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ana Šimić
03.05.2019.
u 20:41
Šimić je s preskočenih 1.91 metara podijelila drugu poziciju s Bugarkom Mirelom Demirevom i Šveđankom Erikom Kinsey, dok je pobjednica Dohe s preskočenih 1.96 metara Ukrajinka Jaroslava Mahučik
Pogledaj originalni članak


Hrvatska atletičarka Ana Šimić osvojila je drugo mjesto u skoku uvis na prvom natjecanju Dijamantne lige u katarskoj Dohi. 

Šimić je s preskočenih 1.91 metara podijelila drugu poziciju s Bugarkom Mirelom Demirevom i Šveđankom Erikom Kinsey, dok je pobjednica Dohe s preskočenih 1.96 metara Ukrajinka Jaroslava Mahučik. 

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ana Šimić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ana Šimić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ana Šimić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ana Šimić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ana Šimić

Zagrepčanka je u Dohi iz prvog pokušaja preskakala 1.75, 1.80, 1.85, 1.88 i 1.91, a zapela je na 1.94.

Rekord ovog mitinga još uvijek drži Blanka Vlašić, koja je 2009. preskočila 2.05.  

Šimić je bila jedini hrvatski predstavnik u Dohi, a Sandra Perković će svoj prvi nastup imati krajem mjeseca u Stockholmu.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SV
svitilnik
22:50 03.05.2019.

Bravo Ana, imaš veliku podršku. Pratimo sve tvoje uspjehe. Mi koji uplaćujemo državi svoje porezne obveze tražimo da se Ani pomogne kako bi dostigla svoj maksimum. Imaš to u sebi, treniraj, bori se i bit ćemo zahvalni na tvojemu trudu. Ako Ani bilo što treba za vrhunske uspjehe, tražimo od Ministarstva zaduženoga za sport , HOO-a i Atletskoga saveza da joj omoguće sve što je u njihovoj nadležnosti. Znamo da je Ana borac i neće posustat bez obzira na sve. Ponosni smo što te imamo