POLJSKA VENERA

Bujnim grudima i guzom spašava slavni klub od bankrota

Foto: Instagram
Amandha Fox
Foto: Instagram
Amandha Fox
Foto: Instagram
Amandha Fox
Foto: Instagram
Amandha Fox
Foto: Instagram
Amandha Fox
Foto: Instagram
Amandha Fox
26.02.2018.
u 09:18
Pogledaj originalni članak

Ne tako davno biancorossi su bili ugledan prvoligaš, osvojili su talijanski Kup 1997., godinu dana poslije igrali polufinala danas ugaslog Kupa pobjednika kupova, a navijači su ponosni i na kasnu jesen 1996. kada je Vicenza čitavih deset dana držala vrh Serie A, u to vrijeme najjače nogometne lige svijeta. 

Danas se mogu samo sjećati dana ponosa i slave jer Vicenza je danas osrednji trećeligaš nelijepe perspektive, pred bankrotom, a igrači plaće nisu primili posljednja četiri mjeseca. Međutim, i u teškim danima nađe se dobra duša spremna pomoći. 

Tako je poljska pornozvijezda, 32-godišnja Amandha Fox, odlučila učiniti dobro djelo za nogometni klub iz grada u kojem posljednjih godina često poslovno boravi. 

“Poljska Venera”, kako joj je nadimak, spremna je odreći se dijela zarade od svoga golišavog kalendara koji je trenutačno u prodaji. 

Konkretno, na račun kluba će uplatiti deset posto od ukupnog iznosa koji zaradi.

– Fanovi su me obavijestili o teškoj situaciji u kojoj se nalazi nogometni klub i zato sam odlučila dati skroman doprinos njegovu spašavanju – kazala je.

Kalendar se, inače, prodaje za 7,5 eura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:14 26.02.2018.

Hvalevrijedna akcija! Neću skidati kapu jer je vani jako hladno, ali pozdravljam ideju da se spasi klub prvenstveno zbog onih najmlađih koji vole sport i nogomet te žele trenirati tu plemenitu igru.

FT
feel_the_coruption
09:49 26.02.2018.

Tako se bori za svoj klub :-)

Avatar ShuPac
ShuPac
09:53 26.02.2018.

''....dobra duša spremna pomoći''???? Niti je dobra, a bogami niti duša