Juventus

Allegri: Kada igra ovako, Mandžukić je čudesan

Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
Massimiliano Allegri
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Massimiliano Allegri
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Mandžukić
05.12.2016.
u 07:20
Miralem je opet bio odličan u prekidima, a Mandžukić? U nekoliko prošlih utakmica nije bio pravi, ali kad igra ovako, razoran je i čudesan - zaključio je Allegri
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić bio je jedan od onih koji su Juventusu donijeli pobjedu od 3:1 nad Atalantom. Osim njega, zabili su Sandro i Rugani, ali ne i Higuain čiji post traje još od Lyona početkom studenog, pa se trener Massimiliano Allegri osvrnuo na svoje igrače:

- Gonzalo je imao šanse, nije pogodio, ali bude - rekao je Allegri pa pohvalio Mandžukića i Pjanića koji je upisao dvije asistencije.

- Pjanić je opet bio odličan u prekidima, a Mandžukić? U nekoliko prošlih utakmica nije bio pravi, ali kad igra ovako, razoran je i čudesan - zaključio je Allegri.

>>Mario Pašalić zabio prvi gol u Milanovoj pobjedi protiv Crotonea

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kajinx
13:43 05.12.2016.

Super Mario!