Drama

Zvijezda UFC-a u šoku: Preživio sam eksploziju pored svoje hotelske sobe

Foto: Twitter
Zvijezda UFC-a u šoku: Preživio sam eksploziju pored svoje hotelske sobe
05.07.2017.
u 11:58
Overeemu je ovo bilo vrlo šokantno “zagrijavanje” za ono što mu slijedi ove subote u Las Vegasu - okršaj sa Werdumom.
Pogledaj originalni članak

Nizozemac Alistair Overeem je mogao nastradati u eksploziji koja se dogodila u utorak prema hrvatskom vremenu u objektu koji se nalazi odmah do njegovog hotela. O incidentu je izvijestio na svom službenom Twitteru pri čemu je objavio nekoliko fotografija spaljenog i uništenog objekta, piše Fight Site.

“Upravo sam preživio ogromnu eksploziju u objektu odmah do moje hotelske sobe. Velika eksplozija i plamen. Sve je u redu i svi smo zdravi. Pet dana do UFC-a”, napisao je Overeem priloživši pritom nekoliko fotografija.

Nije poznato zbog čega je eksplodirao objekt koji se čini kao obiteljska kuća, no neki mediji pretpostavljaju da se radi o eksploziji plina. Prava je sreća da nitko nije stradao.

 

Overeemu je ovo bilo vrlo šokantno “zagrijavanje” za ono što mu slijedi ove subote u Las Vegasu. Bivši K-1 WGP prvak će se sučeliti sa svojim starim znancem Fabriciom Werdumom s kojim se susretao već u dva navrata. U prvom meču je poražen, da bi u drugom uspio stići do osvete i slaviti sudačkom odlukom. Dvoboj na UFC-u 213 bi mogao odrediti sljedećeg izazivača Stipi Miočiću.

Zanimljivo, upravo je Miočić posljednji čovjek koji je svladao i Werduma i Overeema. Brazilcu je uzeo pojas prvaka, a protiv Overeema ga je obranio.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZG
zg223
18:46 05.07.2017.

bitniji je on nego ljudi koji su dozivjeli nesrecu.a jadan..