Statistika

Alilović drugi vratar prvenstva, Gojun drugi najbolji bloker

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Alilović drugi vratar prvenstva, Gojun drugi najbolji bloker
22.01.2010.
u 15:04
Nakon dva kola Mirko Alilović je po uspješnosti obrana na drugome mjestu. Obranio je 42 posto udaraca, a ispred njega je Poljak Szmal sa 44 posto, dok je iza njega veliki Omeyer sa 38 posto.
Pogledaj originalni članak

Po broju blokada Jakov Gojun dostojno je zamijenio Dominikovića. Trenutačno je drugi s pet blokada, iza Rusa Rastvorceva sa šest. Najbolji strijelac je Ukrajinac Onufrijenko sa 20 pogodaka, a naš najbolji strijelac je Drago Vuković s devet pogodaka. Zbog čudnog sudačkog kriterija Igor Vori je zbog šest probijanja treći na popisu izgubljenih lopta.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar white socks
white socks
15:28 22.01.2010.

Ma \'ta će Buntić i Alilović, kako će oni spasiti hrvatsku reprezentaciju, oni ne plaćaju porez u RH? Treba ih izbaciti iz reprezentacije i biračkog popisa!!! Jaca i Josipović (JaJo) će njih vratit u Ercegovinu odkud su i došli!

LI
Livi
16:02 22.01.2010.

Zasto toliko negativnih reakcija na izjavu ovog bjelocarapana (white socks)?. Covjek je samo izrazio ono sto ga boli, jer koliko je vas je nedavno osulo drvlje i kamenje na sve ljude iz BH i dijaspore, koji toboze ne placaju poreze. Vi i ne znate da vam oni placaju poreze, jer svatko od njih ima nekretnine u Hrvatsko i provodi svoje godisnje odmore u Hrvatskoj. Ali vi u svojoj uskogrudnosti to ne zelite priznati.

ZE
zeljeni
23:49 22.01.2010.

Šta bi onda izbornik trebao napravit, stavit idiote poput tebe umisto buntića i alilovića. ti nemaš pojma o čemu govoriš, svaka druga reprezentacija bi ih masno platila samo da igraju za njih. I za kraj samo da znaš, da nije bilo \"Ercegovine\" ne bi bilo ni Hrvatske, pitaj svakoga ko zna iti malo o tom pojmu i reć će ti da je to kolijevka naše države. Ovo je upućeno znalcu white socksu ako kojim slučajem nije shvatio/la.