POŠTUJU SE MJERE

Ako niste cijepljeni, pažljivo pročitajte: Dinamo pušta na utakmicu po posebnim pravilima

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Ako niste cijepljeni, pažljivo pročitajte: Dinamo pušta na utakmicu po posebnim pravilima
17.07.2021.
u 17:50
- Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.
Pogledaj originalni članak

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021., sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja.

Iznimno se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu - svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje - posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Dinamo je donio odluku da će na utakmici 2. pretkola Lige prvaka Dinamo - Omonoia, 20. srpnja s početkom u 20 sati na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

- EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati - u tiskanom ili digitalnom obliku - prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo - navode iz kluba.

Više o regulativama i pravilima oko kupnje ulaznica pročitajte OVDJE.

>>> Dinamo u pohodu na 23. titulu prvaka

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

LA
lajh1985
18:29 17.07.2021.

Kak je krenuo u sezonu cak i da pusta necjepljene nebi bilo gledatelja

BI
Biouskoli91
18:10 17.07.2021.

Kad bi navijaci imali mozga, svi bi bojkotirali sve evente gdje se trazi covid potvrda. Ali... lakse biti ovca..

MO
Moskovija
09:20 18.07.2021.

uz ovakvu igru mogu slobodno ukinuti ulaznice jer i tako ih nitko neće doći gledati. krznar je od odlične momćadi koja je lani ostvarila povijesne rezultate, napravio ispodprosječnu ekipu koja s njima kao trenerom neće uspjeti biit niti prvak HNL-a, a kamoli napraviti nešto u EU natjecanjima