KREĆE HRVATSKO PRVENSTVO

Ako Gordon odjene Armani, Cibona bi mogla biti i četvrta

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Ako Gordon odjene Armani, Cibona bi mogla biti i četvrta
22.03.2010.
u 10:43
Tek sada za Cibonu slijede trenuci istine. Kada su se ugasila svjetla euroligaškog izloga, preostaju samo Final Four NLB lige i naše prvenstvo, pri čemu je upitno zanimaju li jednog Gordona utakmice protiv Trogira, Darde, Zaboka.
Pogledaj originalni članak

Nije nemoguće da Gordon ode iz kluba vrlo brzo jer mu stižu ponude, a financijski uništena Cibona i dalje ga ne plaća. Na upite hoće li ostati u klubu do kraja sezone, Gordon je dvaput rekao: "Vjerojatno hoću". Tamnoputi Amerikanac ima ponude od Himkija, Caja Laborala, ali i Armani Jeansa iz Milana, koji pokazuje najveće želje. Sreća je da je Marko Tomas pola ugovora dobio od Reala, inače bi i on bio na izlaznim vratima. Doduše, zbog ozljede ramena Tomas će morati na terapije pet-šest dana.

Cibona s Gordonom ili bez njega nije ista momčad. S njim je i dalje prvi favorit za naslov prvaka države, a bez njega bi mogla biti četvrta. A u tom slučaju moglo bi se dogoditi da klub iz Savske nema novca za pozivnicu jer zbog boljeg učinka Srbije u posljednje dvije sezone Hrvatska mora platiti četvrto mjesto u regionalnoj ligi. Klub iz Savske našao se u pat-poziciji. Ako skupe neku crkavicu i ipak plate Gordona, pobunit će se ostatak neplaćene momčadi. Ako, pak, svi budu imali jednak tretman, snažni Amerikanac doista bi mogao otići.

Peras odbio Bilbao

U najnezahvalnijoj situaciji je trener Velimir Perasović, koji je morao odgovarati na teška pitanja Gordonova menadžera, ali i menadžera drugih igrača. A krajem siječnja imao je priliku otići u Bilbao i potpisati ugovor na dvije i pol godine. Nije učinio ono što bi učinilo 90 posto trenera jer se smatrao obveznim ostati zbog nagovaranja igrača da igraju unatoč tomu što nisu plaćeni. Sada mu se sve to obija o glavu jer ni on ne dobiva svoju plaću.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
13:41 23.03.2010.

alo zemljaci jel gledate sta radi Partizan u evroligi??jos te vi mali misevi,uskoro cete da propadnete kao sto je zvezda ovde propala,sto vam iskreno zelim....mora da vas bole ovi nasi uspesi....nije lako biti hrvat...