igor žali zbog odlaska

Agent: Zadovoljit ćemo i Budana i Palermo

Foto: AFP
Agent: Zadovoljit ćemo i Budana i Palermo
15.05.2010.
u 17:16
Sportski direktor Palerma Walter Sabatini prije nekoliko je dana dao naslutiti kako za hrvatskog nogometaša Igora Budana iduće sezone neće biti mjesta u momčadi.
Pogledaj originalni članak

Takvo je stanje stvari očito prihvatio i Budanov agent Stefano Caira koji je u razgovoru za Palermo24.net priznao:

- Čini se da Igor nije u planovima Palerma, tako da ćemo pokušati pronaći zadovoljavajuće rješenje, ali u dogovoru s klubom.

Igor se ove sezone dobro oporavio od ozljeda koje su ga mučile i vjerojatno je u određenom trenutku očekivao da će igrati više, ali sretan je što je bio dio uspješne momčadi. Uvijek smo dobro surađivali s Palermom i Igor je zahvalan klubu na svemu - dodao je Caira, odgovorivši i hoće li njegov klijent sa žaljenjem napustiti sadašnji klub.

- Uvijek ima razočaranja kad igrač napušta klub, ali i to je dio nogometne karijere. U suradnji s klubom ćemo naći rješenje koje će biti korisno i za igrača.

- Prošle sezone je bilo dosta interesa za Igora, i iz Italije i iz inozemstva, ali Palermo je uvijek na neki način ulagao veto, tako da nije ni bilo pravih pregovora. Sada je situacija drugačija i ponašat ćemo se u skladu s njom, ali u potpunoj harmoniji s Palermom.

Hrvatski je napadač u posljednjih deset kola talijanskog prvenstva ukupno odigrao tek 20 minuta. Ove sezone nijednom nije odradio svih 90 minuta na terenu. Ukupno je sudjelovao u 28 prvenstvenih utakmica, a pritom je zabio pet golova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.