NASLJEDNIK HIDDINKA

Advocaat novi izbornik ruskih nogometaša

Foto: Reuters
Advocaat novi izbornik ruskih nogometaša
17.05.2010.
u 10:15
Predsjednik Zenita iz Sankt Peterburga i član Izvršnog odbora Ruskoga nogometnog saveza Sergej Fursenko objavio je medijima vijest da će Nizozemac Dick Advocaat preuzeti rusku reprezentaciju.
Pogledaj originalni članak

- Advocaat će biti novi izbornik – rekao je Fursenko, koji vodi klub iz Sankt Peterburga od 2005. godine te je bio Advocaatov poslodavac u najboljim danima u povijesti Zenita; upravo je Nizozemac doveo klub do naslova prvaka 2007. godine, kao i do titule pobjednika Kupa UEFA-e 2008. godine.

Fursenko je glasna nagađanja potvrdio u Rostovu na Donu, gdje je Zenit u nedjelju došao do drugog naslova pobjednika Ruskog kupa u povijesti pobijedivši Sibir iz Novosibirska 1-0.

Advocaat (62), koji je zbog pregovora s Rusima napustio klupu belgijske reprezentacije prije mjesec dana, nakon samo sedam mjeseci obavljanja dužnosti, naslijedit će sunarodnjaka Guusa Hiddinka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

EU
EUPatriot
12:53 17.05.2010.

Advocaat: U grupi za EP i SP želim Hrvate da se moji igrači raspucaju i nadavaju golova. Najviše se bojim Slovenije jer jednostavno su Ruska nočna mora..