Dat će sve od sebe

Ademi otvorio dušu: Bio sam u šoku, a sada je četvrta liga moja realnost

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Arijan Ademi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Arijan Ademi
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Arijan Ademi
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Arijan Ademi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Arijan Ademi
26.01.2016.
u 11:41
– Dat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Liga prvaka, HNL ili četvrta liga, ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu.
Pogledaj originalni članak

Arijan Ademi nastavit će nogometnu karijeru, ali zbog pada na dopinškom testu i četverogodišnje suspenzije morat će igrati u nižem rangu. Jučer je Zoran Mamić najavio da će najvjerojatnije zaigrati u Kustošiji.

– Vidio sam to i čuo kombinacije, ali ne znam baš konkretno previše o tome. Iskreno, prepustio sam sve ljudima u Dinamu i siguran sam da će, kao i uvijek, naći najbolje rješenje za mene. Ja samo želim igrati nogomet i apsolutno nemam ništa protiv odlaska u Kustošiju. Dapače, rado bih prihvatio to – rekao je Ademi za službenu stranicu Dinama pa opisao situaciju u kojoj se nalazi.

– Teško je uopće riječima opisati što sm sve prošao od prvog pozitivnog testa do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se nogometa, ali kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe jer nogomet je moj život.

Ademi je poznat po svom borbenom duhu, na terenu uvijek daje sve od sebe, a tako bi bilo i u četvrtoj ligi.

– Dat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Liga prvaka, HNL ili četvrta liga, ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu. Četvrta liga je sada moja realnost i vjerujte da ne bih išao tamo da ne mislim uvijek davati 100 posto.

Za kraj je dodao:

– Znam koliko su svi bili šokirani kad mi se ovo dogodilo; bio sam i sâm u šoku i dugo nisam mogao vjerovati. Ipak, još me više pozitivno oduševilo kako su ljudi oko mene reagirali. Prijatelji, klub, obitelj pa čak me i mediji podržavaju. Velika hvala svima što vjeruju u mene, to mi je golemi poticaj da nastavim, a posebno bih se zahvalio svojem klubu koji je čitavo vrijeme uz mene i na raspolaganju. Puno mi to znači u ovako teškim trenucima.

>>Mamić: Ademi ide u 4. ligu, igrat će za Kustošiju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PP
pp
11:59 26.01.2016.

To je iživljavanje. Četverogodišnja suspenzija? Pa čovjeku je karijera gotova. Sportski život mu je gotov. Opet se na malima iživljava.

KA
kajinx
12:09 26.01.2016.

Na jednoj slici se vidi da mu golman Arsenala nudi bocu da popije. Šta je s tim? Da li je popio i da li je radi toga "pića" bio pozitivan?

PO
PowerPoint
12:59 26.01.2016.

Dinamo još jednom pokazuje koliko je velik klub. U hajduku, igrača koji prisilno ne želi smanjiti ugovor šalju da trči na -10 stupnjeva po Marjanu, preoblači se u hladnoj svlačionici, dok se Dinamo ponaša kao pravi veliki, profesionalni europski klub. Na ponos svih pravih Hrvata.