Tehnologija

Za pretplatnike Večernjeg je i tehnologija povoljnija!

Foto: Večernji list
sollecommerce
Fotoaparati
27.11.2009.
u 12:46
Provjerite cjelokupnu bogatu ponudu tehnologije Sole-Commerce-a jer je svim pretplatnicima Večernjeg lista osiguran popust od 10 posto na cjelokupan asortiman.
Pogledaj originalni članak

Sole-Commerce d.o.o., ovlašteni je uvoznik i distributer informatičke opreme,
kao i memorijskih kartica i USB stickova proizvođača Toshiba, Kingston, Lavod, Sony, Olympus. Uz navedeno, Sole-Commerce d.o.o. je ekskluzivni zastupnik i distributer za Hrvatsku i regiju za sljedeće brandove: GE digitalne aparate, SkullCandy slušalice, Pat Says No USB miševe.

Dogovorene popuste je moguće ostvariti na našim prodajnim mjestima:
1.
SOLE-COMMERCE d.o.o.
A. T. MIMARE 49
10 090 ZAGREB
TELEFON/TELEFAKS: 01/3734-500 - 01/3734-792
2.
Importanne Galerija, etaža -1
Trg Drage Iblera 10
10000 Zagreb

Također u dijelu asortimana su i kompletni sustavi tehničke zaštite, kao i širok spektar usluga dizajniranja, projektiranja i konačnog implementiranja sustava poput:
• Optike
• Kontrola ulaza / izlaza te kontrola radnog vremena
• IT-a
• Vatrodojave
• Video nadzora
• Protuprovalnih sustava i zaštita objekata i imovine
• Sustava fiksne telefonije
• Elektroinstalacija jake i slabe struje

GENERAL ELECTRIC, najjači svjetski brand, napokon u Hrvatskoj

Prateći potrebe tržišta i vodeći se pitanjem ''zašto predvidjeti budućnost kada se ona može stvoriti'', GE neprestano usavršava svoje modele i uvodi nove tehnologije, kao što to i doliči najjačem svjetskom brandu izgrađenom na temeljima inovacija i kvalitete.

Znate li da je upravo General Electric zaslužan za otkriće optičkih premaza koji se koriste u svrhu smanjenja refleksije kod naočala, računala, optičkih leća, TV-a, monitora, itd.
Koristeći dugogodišnju tradiciju u istraživanju, kao rezultat istoga te kao predvodnik razvoja novih tehnologija, General Electric otišao je korak dalje te ponudio digitalne fotoaparate naprednih funkcija i iznimno visoke kvalitete. GE, osim što proizvodi digitalne kamere, također proizvodi komponente i za sve najpoznatije svjetske brendove.

Odnedavno su GE digitalne kamere  dostupne i na hrvatskom tržištu. Osim vrhunske kvalitete proizvoda i naprednih funkcija, kojima mogu zasjeniti mnoge brandove u kompaktnoj klasi, novost na našem tržištu je i globalna politika kompanije, odnosno briga o potrošaču.
Što to znači? Naime, svi reklamni zahtjevi obrađuju se u najkraćem mogućem roku, odnosno 24 sata od zaprimanja uređaja u servis, bez kompliciranih procedura i nepotrebnog zadržavanja uređaja.

Modeli koji su u ponudi, dizajnirani su na način da zadovolje sve potrebe kupaca kompaktnih fotoaparata, počevši od ulaznih ''entry level'' modela, kod kojih će korisnici znati cijeniti jednostavnost upotrebe i raspoloživost cijelog niza funkcija, pa sve do ''flagship'' modela koji će svojim naprednim funkcijama zadovoljiti i zahtjevnije profesionalce. U ponudi su također i ''Kitovi'', koji po vrlo povoljnim cijenama nude sve potrebno za bezbrižno korištenje Vašeg GE digitalnog fotoaparata.

PROŠIRITE VIDIKE UZ GE DIGITALNE FOTOAPARATE...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.